Logística

Tot tipus de muntatges efímers d’interior i exterior.

o Carpes i estructures modulars
o Escenaris, sonorització i il•luminació
o Sanitaris i neteja

o Creació d’espais de gestió per a expositors i organització
o Serveis de seguretat, prevenció i vigilància.
logo-expogestio-gif-500

Carpes i estructures modulars

Disposem d’un ampli ventall d’estructures i serveis per a expositors i espectacles per tal de garantir una estada còmode, funcional i visual a mida de les necessitats de cada contractant.

Sonorització i il·luminació

La posada en escena d’una fira és tan important com allò que es programa. Disposem d’un servei de megafonia exterior per a tot l’espai firal (fil musical, avisos i recordatoris) i d’equips de so i llum per als espectacles i presentacions.

Seguretat

Les fires d’exterior tenen unes particularitats estretament vinculades a la gestió de la seguretat. Gestionem els serveis de prevenció i vigilància durant els muntatges, des muntatges i durant el propi esdeveniment.

Serveis de fira

Per tal de garantir una correcta atenció als visitants, instal·lem punts de llum, sanitaris, senyalització i espais de gestió per a expositors per a que tothom estigui ben informat.
Esta web utiliza cookies propias y de 3os para su funcionamiento y para analítica. Al hacer clic en Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos para estos propósitos.    Más información
Privacidad