Programacio1tr

Programació

Gestió del contingut i adaptació de les activitats al context i centre d’interès de la fira.

o Concursos: Elaborem bases per a tot tipus de concursos i gestió el jurat.
o Convidats: Gestió de personatges coneguts com a reclam firal.
o Tastos, tallers i mostres: Organització d’activitats entorn a la divulgació i la degustació.
o Cuina en directe: Muntage de cuines i gestió.
o Programació i gestió d’actuacions artístiques de totes les disciplines.
logo-expogestio-gif-500

Concursos

Elaborem bases per a tot tipus de concursos (a xarxes socials, de cuina, de fotografia, de cartells, de dibuix, etc…), fem la composició del jurat i dinamitzem la entrega de premis.

Influencers

La participació de personatges coneguts en determinats aspectes d’una fira és un valor afegit a la pròpia programació. A més, facilita la repercussió a mitjans i ajuda a contextualitzar la temàtica en de la fira.
Convidem a perfils temàtics de twitter, facebook i instagram.

Showcooking

Les fires son sovint espais urbans transformats. És per aquest motiu que per garantir l’èxit de les activitats gastronòmiques oferim un servei de muntage de cuina, obrador i habilitem l’espai per a que l’activitat reuneixi totes les condicions necessàries per a que l’activitat sigui tot un èxit.

Tastos, tallers i mostres

En una Fira els visitants hi venen a descobrir, trobar i conèixer. Tenen ganes de deixar-se sorprendre i son especialment receptius a les activitats programades de caire exclusiu en el marc de la fira. Per això organitzem tot tipus de tastos, maridatges, degustacions, tallers de cuina i hort per a nens i nenes, presentacions de producte, xerrades i tertúlies gastronòmiques, sessions de cuina oberta, etc…
Esta web utiliza cookies propias y de 3os para su funcionamiento y para analítica. Al hacer clic en Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de datos para estos propósitos.    Más información
Privacidad